Junior Operationeel Manager (Bij de Bit Academy)

 • Amsterdam, Nederland

Junior Operationeel Manager (Bij de Bit Academy)

Omschrijving

Ben je energiek, pro-actief, communicatief vaardig en ben jij opzoek naar een belangrijke baan binnen de Bit Academy, een snel groeiende opleiding? Heb je ervaring met een rol waarin je overzicht hebt over wat er speelt in een organisatie en kan jij ervoor zorgen dat alles in goede banen wordt geleid? Ben je ambitieus en wil je doorgroeien binnen een bedrijf?

Dan is Bit Academy is opzoek naar jou! Binnen een snel groeiend bedrijf zijn er tal van taken die opgepakt en goed uitgevoerd moeten worden.


Over Bit Academy

Bij de Bit Academy leiden we samen met het bedrijfsleven de programmeurs van de toekomst op. Met een sterke focus op peer-to-peer onderwijs, leren door te doen en autonomie behaalt een student binnen 3 jaar een volwaardig MBO diploma.

Wij zijn de Bit Academy gestart, omdat wij vinden dat de ontwikkeling van mensen centraal moet staan in het onderwijs.

Bij de Bit Academy is vooral de student aan het werk in plaats van de coach. Niet consumeren, maar produceren! Maximaal 15 minuten presentaties per dag, daarna zelf oefenen met een scala aan kleine exercises die stapsgewijs steeds moeilijker worden. Alle vaardigheden die je hierbij leert komen samen in grote meerweekse projecten voor echte bedrijven.

Binnen de Bit Academy kan een student zelf een pad kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen om je te specialiseren in web development, embedded system engineering of game development. Dit doe je door eerst een basis programma te volgen, want bijna alle tech heeft dezelfde basis. Daarna kun je zelf uitzoeken wat je het best vindt passen bij jouw talenten.

De coaches zijn hybride en komen uit het bedrijfsleven. Dit is de enige manier om de content van je opleiding up-to-date te houden. Je IT-opleiding moet geen geschiedenisles zijn.

Samen maken we van MBO'ers weer winnaars! 🚀


Wat zul je gaan doen?

Je bent 80% van je tijd bezig met:

 • Administratief werk: stage gesprekken inplannen, trainingen inplannen, gastsprekers regelen, meetings inplannen, merchandise bestellen, overige office spullen.
 • Klant contact: contact onderhouden met bedrijven en steden waar wij naar uitbreiden.
 • Community: events organiseren met studenten en bedrijven.
 • Onderwijs ontwikkeling: onderwijs documenten uitwerken, subsidies meeschrijven, accreditaties begeleiden.

Als part of the team zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt.


Daarnaast help je mee om

Jij doet alles om te zorgen dat het management team zich kan focussen op de groei en verbetering van de Bit Academy.

De overige 20% zul je bezig zijn om het onderwijs systeem en de manier van werken bij de Bit Academy beter te leren kennen.


Ambitie

Onze ambitie is dat jij doorgroeit vanuit deze rol naar General manager, je krijgt dan meer verantwoordelijkheid en mag ook meedenken over de strategie. Daar gaan we je ook op voorbereiden.

Je werkt veel samen met Dennis, Marco en Bob, de oprichters van de Bit Academy. Daarnaast werk je vaak samen met de rest van het team: Thomas, Ties, Joris, Fons, Coen, Bram, Rienk, Terts en Klaas.


  Vanaf wanneer?

  Je kan direct beginnen, maar we begrijpen het ook als je iets later wilt starten. Je zal worden ingewerkt door collega’s, waaronder de coaches, het development team en de oprichters. In normale tijden, besteed je jouw tijd bij ons op kantoor op het Amsterdam Science Park.


  Bij de Bit Academy streven we ernaar om de volgende MIT van Nederland te worden, en hier heb jij een belangrijke rol in.

  Vereisten

  Vereisten

  • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol
  • Minimaal HBO denkvermogen
  • Je houdt ervan om samen te werken
  • Je Nederlands is goed
  • Je bent scherp, pro-actief, kan goed organiseren en schept duidelijkheid in elke situatie
  • Je vindt het belangrijk om het onderwijs in Nederland beter te maken
  • Proactief, gestructureerd en resultaatgerichte persoonlijkheid met sterke communicatieve skills
  • Salarisindicatie: €2500 - €3500 afhankelijk van je ervaring & skills. Op basis van 40 uur.
  • 40 uur beschikbaar in de omgeving van Amsterdam